Kokią chemiją pasirinkti blakių naikinimui?

Klientės klausimas. Sveiki, norėčiau paklausti kokia dezinfekcijos priemonė yra veiksmingiausi blakių naikinimui? Kaimynė daug visokių priemonių prisipirko vis tiek viena kita blakė atsiranda ir įkanda. Patarkite kaip atsikratyti. Dėkui.

Tam, kad pasiekti geriausių rezultatų, reikia prisiminti blakių įpročius, tuomet mes žinosime kur jos slepiasi, kada maitinasi, jų dauginimosi ciklus.

Dažnai tai būna vietos netoli lovos, apie jas daug kalbėjome mūsų DUK https://dezinfekcijospaslaugos.lt/blakiu-naikinimo-klausimai/ ir pateikėme nuotraukas Instagram https://www.instagram.com/dezinfekcijospaslaugos.lt/ ir Facebook https://www.facebook.com/DEZPAS mūsų įmonės puslapiuose. Jei trumpai, tai lovos, rėmas, čiūžinis, šalia lovos esančios slėptuvės tokios kaip spintelės, rozetės, karnizai, kiti apdailos elementai. Dažnai pasirenka vietas - plyšius, kur kartais netelpa net paprasto spausdintinio popieriaus lapo kraštas.

Blakės maitinasi tik, tada kai suvirškina visą žmogaus kraują, tai nebūtinai turi būti kiekvieną naktį.

Kai šilumos ir maisto pakankamai blakės deda kiaušinius kuriu inkubacinis laikotarpis yra nuo 10 iki 40 dienų priklausomai nuo aplinkos temperatūros.

Kai mes suprantame visas šias ir kitas blakės elgesio ypatybes, mes žinome kur ir kada paskleisti nuodus blakės naikinimui. Taip pat, atsiranda poreikis nuodų rūšiai, tai turi būti biocidai kuriuos galima būtų paskleisti tokiu būdų, kad jie patektų į galimas blakių slėptuvės ir taip pat, liktų aplinkoje ilgiau nei kelios minutės.

Dėl to mes galime pasirinkti tik vandens pagrindo chemiją kuria po skiedimo paskleidžiame aplinkoje, miltelių pavidalo nuodus, kurie yra pakankamai smulkūs ir patogus paskleidimui ir abu šios nuodų formos pakankamai ilgai lieka aplinkoje, kol mes jų neišvalome.

Visiškai netinka aerozolio formos nuodai, nes jie yra trumpalaikiai ir gelio formos nuodai, kurie ilgai lieka aplinkoje, bet nepatogus paskleidimui.

Nuodus rinkitės pagal aprašymus, kad tiktų blakių naikinimui ir jie būtų ilgalaikio poveikio. Nesvarbu kuriuos pasirinksite juos turite paskleisti tinkamai, tuomet pasieksite geriausius rezultatus.

Jei norite detalesnės informacijos apie blakių naikinimą galite įsigyti blakių naikinimo instrukciją iš mūsų puslapio, kur nuosekliai žingsnis po žingsnio yra pateikta informacija, kaip išnaikinti blakes.